Voorwaarden

Bestelling plaatsen & betalen


Bij aankoop van onze producten geeft u toestemming dat:

  • U gaat akkoord met de betalingsvoorwaarden van deze site.
  • Alle creditcardgegevens zijn nauwkeurig, volledig en waar.
  • Uw creditcardmaatschappij zal alle gemaakte kosten vergoeden.
  • Alle kosten die door u worden gemaakt, inclusief kosten, verzending, verwerking en belastingen, zullen volledig door u worden betaald, tegen de erkende prijs.
  • De creditcards die door deze site worden geaccepteerd, zijn Visa, MasterCard, American Express, JCB, Maestro, Diners Club en Union Pay. We accepteren betalingen van Google Pay, Apple Pay en PayPal (inclusief PayLater). We accepteren verschillende lokale betaalmethoden zoals iDEAL, Przelewy24, EPS, Giropay, Bancontact, SEPA, MyBank en Sofort. Creditcard, Paypal en lokale betaalmethoden worden allemaal verwerkt door Braintree.
  • We behouden ons het recht voor om de acceptatie of verwerking van een bestelling op elk moment te annuleren of uit te stellen, in welk geval u hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Lokale belastingen


Brusso Hardware brengt btw-heffingen in rekening aan klanten binnen de Europese Unie. Van klanten elders wordt verwacht dat ze de lokale wetten naleven. Internationale klanten, al onze prijzen zijn exclusief lokale belastingen en invoerrechten. Klanten zijn verantwoordelijk voor eventuele belastingen, douanekosten of invoerrechten met betrekking tot de aankoop van onze producten. We vragen onze klanten om bekend te zijn met de lokale belastingen en regelgeving voordat ze onze producten kopen.

Goederen geleverd vanuit Europees magazijn van Brusso Products LLC fiscale rep. door ITC Logistic Support BV, Helmond BTW NL 826253969 B01

verzending en bezorging

De meeste artikelen worden binnen 2-3 werkdagen uit voorraad verzonden. Als we uw bestelling niet binnen 2-3 werkdagen kunnen verzenden, zullen we u telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen en u de mogelijkheid bieden om uw zending te splitsen of uw bestelling te annuleren. De weergegeven levertijden zijn schattingen op basis van informatie van onze verzendpartners. Zendingen kunnen om verschillende redenen vertraging oplopen. Houd er bij internationale zendingen rekening mee dat zendingen vertraging kunnen oplopen vanwege douaneafhandeling en inning van invoerrechten.


De prijzen op deze site zijn exclusief verzendkosten. Klanten zijn verantwoordelijk voor alle verzendkosten, inclusief eventuele kosten die vóór aankomst door onze verzendpartners worden gegenereerd. Onze verzendpartner is United Parcel Service (UPS). Alle zendingen buiten de Verenigde Staten zijn FOB ons verzendpunt. Als een pakket niet aankomt als gevolg van onjuiste informatie die door de klant is verstrekt, draagt de klant eventuele extra verzendkosten.

Meting


Al onze onderdelen worden vervaardigd, gemeten en geïnspecteerd in US Customary (USC)/Imperial-eenheden. Elke verwijzing naar of beschrijvingen van Brusso-hardware in SI- of metrische eenheden is slechts referentie en bij benadering. Als u metrische eenheden ziet die op deze site, in een e-mail of in andere communicatie met Brusso Hardware worden gebruikt, begrijp dan dat al deze eenheden alleen ter referentie zijn en dat deze metingen allemaal zijn omgezet van onze officiële USC/Imperial-metingen.

Heeft u een kritische toepassing en wilt u meer gedetailleerde informatie over onze onderdelen neem dan contact met ons op .

TERUGSTUURBELEID


Voor elk standaardartikel dat op onze site is besteld, hebt u het recht om uw bestelling binnen veertien (14) dagen te annuleren en te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Voor retourzendingen tussen vijftien (15) en negentig (90) dagen worden retouren geaccepteerd voor artikelen die niet zijn geopend en nog in verkoopbare staat zijn. Dit beleid is niet van toepassing op maatwerk dat op bestelling wordt gemaakt.

Brusso biedt 2 jaar garantie op alle goederen. Als een van onze producten defect blijkt te zijn of er niet uitziet of werkt zoals geadverteerd, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen met u samenwerken om het probleem op te lossen. Als we dat niet kunnen, zullen we het artikel gratis repareren of vervangen of u een tegoed en/of terugbetaling geven. Dit beleid is niet van toepassing op cosmetische gebreken.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, behalve in het geval van defecte artikelen. Originele verzendkosten worden niet terugbetaald. Neem contact met ons op om een retourzending te starten. U ontvangt van ons een Customer Return Number (CRN). Verstuur geen retourpakketten zonder voorafgaande toestemming van Brusso.

Postadres

Retourzendingen moeten worden gemaild naar:

Brusso Hardware c/o Bergen Logistics BV
CRN #####
De Amert 445
5462 GH Veghel
Nederland

Maatwerk


Aanvragen voor maatwerk moeten gedetailleerde schetsen of afdrukken bevatten die door Brusso zullen worden geciteerd. Bestellingen worden geaccepteerd op basis van onze offerte en uw goedkeuring voor het uit te voeren werk en de opgegeven leveringen die doorgaans zes (6) weken duren. De betaling voor maatwerk omvat 50% aanbetaling bij de bestelling en volledige betaling voordat verzending plaatsvindt. Na vijftien (15) dagen na de laatste factuurdatum begint over het openstaande saldo rente te lopen tegen een tarief van 1/2% per maand. Maatwerk kan niet geretourneerd worden. Neem voor vragen over klantwerk contact op met ons hoofdkantoor in de VS via info@brusso.com.

Handelsmerken


“Brusso” is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten, Europa en andere landen over de hele wereld. Het is het exclusieve eigendom van Brusso Products LLC. Alle logo’s met inbegrip van of gerelateerd aan de naam Brusso zijn handelsmerken van Brusso Products LLC. Elke reproductie, publicatie, herpublicatie, verzending, distributie, wijziging, plaatsing, upload of anderszins misbruik van deze geregistreerde handelsmerken is strikt verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Fouten en onnauwkeurigheden


We pretenderen niet een site te hebben die volledig vrij is van fouten en/of onnauwkeurigheden. We geven geen garanties of verklaringen die op enigerlei wijze impliceren, expliciet of gesuggereerd, met betrekking tot de producten en/of inhoud van deze site. Hoewel we er alles aan doen om nauwkeurige informatie te verstrekken, bestaat er echter een kans dat de informatie die wordt verstrekt over de prijs, beschikbaarheid van een product of andere details die direct of indirect betrekking hebben op het product, onvolledig of onjuist is. We beweren daarom niet dat deze site foutloos is, volledig is bijgewerkt, en we geven er ook geen garantie op. We behouden ons het recht voor om de site zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken, of het nu gaat om correctie van fouten of enige andere wijziging, naar eigen goeddunken. Bovendien behouden we ons het recht voor om elke bestelling te annuleren die is ingediend op basis van een fout en/of onnauwkeurigheid, bij of na verzending, ongeacht of er al dan niet een bevestiging is ontvangen dat de creditcard al is belast.